Kada se jednom zaljubite u ženu ovog horoskopskog znaka – nema povratka

Kada se jednom zaljubite u ženu ovog horoskopskog znaka – nema povratka

5. prosinca 2016. 0 By Admin

Dovoljno je reći – Škorpija. Dok ih neki nazivaju “intenzivnim” ili “teškim”, oni koji se ne osjećaju ugroženo od strane njih shvatiće da su strastvene, lojalne i pravi prijatelji.

 

Vi niste onaj koji prati druge, vi pratite vaš sopstveni put. Vi radite stvari na vaš način davajući hejterima pun materijal za ogovaranje. Niste svačija šolja čaja, ali oni koji vas vole, to iskreno rade. Dok vas neki nazivaju “intenzivnim” ili “teškim”, oni koji se ne osjećaju ugroženo od vas, shvatiće da ste strastveni, lojalni i pravi prijatelji.

 

Svakako da se karakteristike znakova ne odražavaju baš na svaku individuu, ali Škorpije su jake ličnosti i eventualno te karakterisitke vremenom ipak dolaze do izražaja.

 

Dame, evo zbog čega nijedan muškarac neće moći da vas zaboravi kada jednom bude vaš.

 

Veza sa njima je divlja vožnja

Veza sa Škorpijom znači da ćete imati neke od najboljih dana u vašim životima… ali i najgorih. Ali ti trenuci će vas tjerati da se uvijek vraćate nazad po još, iako može da vas prestravi ukoliko počnete sa njom da se zezate kada je loše volje. Škorpije su kompleksne po prirodi i ne shvataju veze olako.

 

Pokazaće vam ljubav dublju od bilo čega na šta ste navikli, a jednom kada vas pogodi, više nikada nećete da prihvatite “običnu” ljubavnu vezu.

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3