Kada se jednom zaljubite u ženu ovog horoskopskog znaka – nema povratka

Kada se jednom zaljubite u ženu ovog horoskopskog znaka – nema povratka

5. prosinca 2016. 0 By Admin

Ona je gazda na poslu, ali i u krevetu

U poslu, ali i ljubavi, kada Škorpija zacrta nešto – ona to ispunjava. Ona preuzima inicijativu i neće čekati nikoga da donese odluku umjesto nje. Ona je motivisana i nikada sramežljiva kada su u pitanju stvari koje želi, bilo da je posao u pitanju ili najveći frajer u baru.

 

Nemojte da se osjetite ugroženo, pustite je da vas vodi. Ona se osjeća prijatno da vodi stvari, a njene vještine među čaršavima su dobro poznate.

 

Užasno je tvrdoglava, ali je nevjerovatno lojalna

Mislili ste da možete da dobijete raspravu sa njom? Slatki ste. Ali čak i kada se sa vama posvađa do koske, ona će vas u javnosti isto tako braniti. Ona može biti naporna, ali će vam držati leđa bez obzira na sve, a kada je ona na vašoj strani – jednostavno ne možete da izgubite.

 

Natjeraće vas da se debelo potrudite, ali ona je toga vrijedna

Većina Škorpija ima tešku školjku koja treba da se slomi i ne zaljubljuju se lako. Ali ukoliko možete da se nosite sa njom, na kraju svoijh “muka” shvatićete da je ona bila vrijedna svakog trenutka.

Jednom kada osvojite Škorpijinu ljubav, i još bolje, povjerenje, ona će vas poštovati, motivisati i činiti uzbuđenima na potpuno novim nivoima. Ona će vas odvesti na avan

 

24sata.rs

Stranice: 1 2 3