8 ZNAKOVA DA ĆETE POSTATI BOGATI: Ako VIĐATE ove stvari očekujte IZOBILJE

8 ZNAKOVA DA ĆETE POSTATI BOGATI: Ako VIĐATE ove stvari očekujte IZOBILJE

24. prosinca 2016. 0 By Admin
Želite da živite u bogatstvu i izobilju, ali sreća nikako nije na vašoj strani? Ako često viđate ovih 8 stvari uskoro će vam se ispuniti želja…
Ako radite na tome da manifestujete život u izobilju, možda se pitate kako ćete znati da će vaš trud će biti nagrađen. Dobra vest je da postoje određeni “izdajnički” znakovi kojima vam svemir pokazuje da vam pristiže novac, a mnogi od sledećih osam znakova zapravo sežu od davnih vremena, posebno iz feng šui tradicije.
Osim toga, ovi znakovi mogu da vam pomognu da procenite kada je korisno da se odlučite na finansijsko ulaganje ili da se usredsredite na novi marketinški poduhvat.
 

 

1. Stalno viđate broj 8
Istorijski gledano, broj 8 je uvek bio vrlo značajan. Na primer, u Kini je to jedan od najsrećnijih brojeva i tesno je povezan sa srećom. Zanimljivo je što broj 8 ima potpuno simetričan oblik i simbolizuje ravnotežu. Ako proverite datum 08/08/08 , videćete da je ogroman broj ljudi odlučio da se venča u Kini tog dana, a kuće koje u adresi imaju broj 8 su često vrlo tražene.
Dakle, ako ste počeli svugde da viđate broj 8 (adrese, telefonski brojevi, tablice), moguće je da vas uskoro očekuje dobit!

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4