DA LI VAM JE SUĐENO? Vratite staru ljubav ovom magijom! Provereno uspeva.

DA LI VAM JE SUĐENO? Vratite staru ljubav ovom magijom! Provereno uspeva.

28. prosinca 2016. 0 By Admin

Ako ne možete da se pomirite sa činjenicom da ste ostavljeni, magija vam nudi repertoar rituala kojima možete da pokušate da vratite voljenu osobu.

 

Crvena i bela kugla

Onima koji imaju ranjeno srce najteže je noću, jer odlaze u postelju sami sa svojom tugom. I ne slute da ih melanholija uvlači u još veći problem: ako emitujemo negativnu energiju, to će privući upravo takve događaje, a da se to ne bi desilo, treba izvesti jednostavan i vrlo efikasan ritual.

 

 

Lezite na krevet i potpuno se opustite. Koncentrišite se na disanje koje treba da bude lagano, ujednačenog ritma. Nakon nekoliko minuta pokušajte da zamislite da sa svakim izdisajem polako formirate magličastu crvenu loptu koja polako iščezava, a u njoj je sakupljena sva vaša negativna energija. Sada zamislite da vam pred očima blješti bela kugla u čijem je središtu lik voljene osobe. Setite se vaših zajedničkih trenutaka, neka vas preplavi osećaj sreće.

 

Potom tiho, iz srca, izgovorite:

“Molim te, daj mi još jednu šansu ako me zaista još uvek želiš, ako u tebi još uvek tinja iskra strasti”

 

 

Sada duboko udahnite i zamislite da bela lopta ulazi u vas. Opustite se i pokušajte da zaspite, a čaroliju pustite da odradi svoj posao.

 

 

magija

Foto: SD/ilustracija

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2