Ovaj znak je brutalno iskren, odan i sa njim ćete imati pravu ljubav koja traje zauvek, iako nikad neće imati toplu reč za vas

Ovaj znak je brutalno iskren, odan i sa njim ćete imati pravu ljubav koja traje zauvek, iako nikad neće imati toplu reč za vas

4. siječnja 2017. 0 By Admin

Ukoliko ste u vezi sa ovim horoskopskim znakom budite spremni na lojalnost, brutalnu istinu u svakom trenutku, nalet radoholičarske energije al ii na pravu ljubav koja će biti uz vas zauvek.

 

To su Jarčevi.

Predstavljamo vam njihove najupečatljivije karakteristike, da li prepoznajete nekog?

 

Oni su orijentisani ka cilju

 

Jarčevi imaju uvek zacrtane planove i snove koje teže da ostvare i ostvaruju ih zato što su uporni. Oni su u stanju da rade nekoliko stvari istovremeno. Oni vole druženje, pa ukoliko ste njihov prijatelj oni će se truditi da vam ugađaju i da učine da se lepo osećate u njihovom društvu i naravno sve vreme koje ćete provesti sa njima oni isplaniraju.

 

Oni imaju visoke standarde

 

Ne radi se o tome da teže da idu na odmor na najekskluzivnijim mestima, iako neki od njih o tome i maštaju, ali im je jako važno da njihov partner živi kvalitetno i teži uspehu. Nije im bitno da li je partner bogat ili ne, njima je važnije da im partner nije pasivan, da im je partner borac. I mnogo vole da kada se umorni vrate s posla da imaju s kim popričati.

 

Oni su teški radnici

 

Jarčevi su opsednuti radom. Oni teže da budu stabilni. Kada svi ljudi odmaraju i uživaju, Jarčevi tek počinju da rade, oni su tada najkreativniji. Oni jednostavno ne znaju kako da se zaustave.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2