Odaberi simbol koji te najviše privlači i otkrij svoju sudbinsku poruku!

Odaberi simbol koji te najviše privlači i otkrij svoju sudbinsku poruku!

5. siječnja 2017. 0 By Admin

Postavite svoju namjeru, a zatim odaberite jedan simbol (1 – 9) koji vas najviše privlači.

 

Poslušajte svoj prvi instinkt. Pogledajte vašu poruku u nastavku.

Foto: foreverconscious.com

ANALIZA

Ako ste odabrali 1:

Vrijeme je da samo sve otpustite i vjerujete svemiru. Umjesto da se pokušavate boriti protiv onoga što vam se događa, jednostavno uzmaknite jedan korak natrag i dopustite sebi da se krećete s ritmom i tijekom života.

 

Morate prestati pokušavati na silu stvari izvesti na svoj zamišljeni način i prihvatiti sadašnji trenutak i ono što jest. Vaš sljedeći korak bit će vam otkriven kada se smirite i usredotočite na svoje istinske namjere. Kako bi izbjegli donošenje bilo kakve brzoplete odluke, meditirajte i dopustite miru da vas vodi.

Ako ste odabrali 2:

Granice nisu loša stvar, ako su svjesno konstruirane i postavljene s namjerom. Vrijeme je da i vi postavite granice! Kada jasno postavite granice, život će vam dobiti strukturu i vodstvo koje vam je potrebno da se usredotočite na sadašnji trenutak.

 

Morate se usredotočiti na preuzimanje odgovornosti za stvari koje se ne odvijaju po planu i prestati gubiti svoje vrijeme i energiju na ljude i situacije koje su prestale služiti vašoj višoj svrsi. Vrijeme je da učinite inventuru.

 

Iako zastrašujuće zvuči, to će sada biti vaš najveći saveznik. Također, idealno je vrijeme za raščišćavanje kuće i oslobađanje od nereda.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5