Horoskop:Ljubav, bes, srast, sve sto radi radi do kraja. Ljubav sa njim je poput vatre, na tom plamenu ćeš se lako opeći.

Horoskop:Ljubav, bes, srast, sve sto radi radi do kraja. Ljubav sa njim je poput vatre, na tom plamenu ćeš se lako opeći.

7. siječnja 2017. 0 By Admin

On nas drži u pripravnosti i povećava našu izdržljivost. To je znak stalne kontradikcije, besa i strasti!

 

On je – Ovan!

Ovan je pod vladavinom elementa vatre i planete Marsa i njihova priroda je strastvena, dominantna, a ponekad čak i zapovednička. Oni su uvek spremni za bitku, bilo da se radi o prijateljskom takmičenju u sportu, ostvarenju željene promocije ili želji njegovog srca.

 

 

Oni ne beže od izazova. U stvari, Ovan žudi za izazovima. Ukoliko mu je nešto teško da dostigne, to samo povećava njegovo interesovanje. Recite im “ne” i to je kao da dodajete benzin na vatru; ništa ga neće sprečiti u nameri da vas osvoji.

 

 

Problem je u tome što se brzo zaljubi i još brže odljubi. Oni će juriti za vama do kraja sveta, ali nakon što pokažete svoj interesovanje u istoj meri, počinju da se ponašaju slično kao dete u prodavnici slatkiša: zanima ga sve i jednostavno se ne može odlučiti za samo jedan komad.

 

 

Za Ovna, familijarnost može dovesti do nezainteresovanosti. Munja nove ljubavi u potpunosti ga zaslepljuje i zaboravlja na činjenicu da sve što sja nije zlato.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4