Magija mrtvačkog prstena: Prizivanje ljubavi za ceo život

Magija mrtvačkog prstena: Prizivanje ljubavi za ceo život

17. siječnja 2017. 0 By Admin

Magija mrtvačkog prstena: Spravljanje čini tj. magičnih napitaka, trava ili ljubavnih amajlija vrši se uglavnom u gluvo doba noći i obavezno uoči verskog praznika. Što je praznik jači, to su čini uspešnije.

 

 

Po nekom nepisanom pravilu ljubavne čini se najbolje rade uoči Đurđevdana. Zbog čega baš na taj praznik, niko ne ume reći. Moguće je da su koreni duboko u prošlosti kada su na naše balkanske prostore počeli da se doseljavaju Cigani.

 

 

Ima varijanti po kojima se taj narod doselio na Azijski kontinent neposredno pred propast kontinenta MU; druge legende govore da su isterani sa kontinenta Lemurija zbog pradavnog greha i da su ih bogovi osudili na večno lutanje, igranje, sviranje i pevanje… Valjda ih zato ima na svim meridijanima.

 

 

Poznata je hrišćanska legenda po kojoj su prokleti jer su kovali klince kojima je zakucan Hrist na krst i da zbog toga ne smeju da imaju svoju državu.

 

 

Većina od njih slavi Đurđevdan, a gatanje im je gotovo profesija.Koliko su njihove čini uspešne, odnosno da li imaju nekog, osim psihološkog efekta, nije lako utvrditi. Iz prostog razloga što onaj koji naručuje vračku o tome ne priča, a onaj na koga su čini bačene to uopšete ne zna!

Šta se radi uoči Đurđevdana

Devojka koja želi da se uda za momka koji je izbegava (ili čak i ne zna za njenu potajnu želju) mora da uradi neke od magijskih radnji koje ćemo ovdje navesti.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4