DA LI ZNATE KOLIKO PUTA ĆETE SE ŽENITI I UDAVATI? BIKU, VAGI I DEVICI BRAK „NAJJEFTINIJI“

DA LI ZNATE KOLIKO PUTA ĆETE SE ŽENITI I UDAVATI? BIKU, VAGI I DEVICI BRAK „NAJJEFTINIJI“

1. veljače 2017. 0 By Admin

BIK

 

Uvijek u petoj brzini, Bikovi tokom cijelog svog života imaju priliku da upoznaju izuzetno zanimljive osobe na najrazličitijim mjestima. Veseli i pomalo bučni, a uvijek izuzetno interesantni, pripadnici ovog zemljanog znaka vrlo lako privlače pažnju suprotnog pola i prije braka imaju mnoge veze i avanture. Tako i uspijevaju da iskristališu u svojoj glavi pored kakve osobe žele da provedu život.

 

Za bračnog partnera uglavnom biraju osobu sa kojom nisu bili predugo u vezi i na taj potez se odlučuju više oslanjanjući se na intuiciju nego na racionalno razmišljanje.

 

Bikovi su dobrodušni i široke ruke tako da bi za voljenu osobu učinili na svijetu. Međutim, ukoliko to prerano pokažu drugoj strani, ona će i te kako to znati da iskoristi i često da se pretvara da je ono što nije kako bi Bika navela što prije na brak. I čim prođe malo vremena nakon svadbene ceremonije, bračni saputnik pokazuje svoje pravo lice.

 

Pored toga, Bik ima problem sa ljubomornim ispadima i ne želi da se za njegovu drugu polovinu iko interesuje, da je hvali jer se uvijek izrodi zrno sumnje koje ga razdire ukoliko mu druga strana za to iole da materijala. Čak i kad je u braku sa izuzetno tolerantnom osobom, Bik će i dalje željeti da se kreće na hiljadu mjesta i često će zapostavljati kuću i porodični život.

 

Ako mu osoba sa kojom je u braku pokaže da može i bez njega nesmetano da funkcioniše, proradiće sujeta i počeće da se inati, što može dovesti do velike disharmonije. Kada uvidi da je brak na staklenim nogama, uradiće sve što je u njegovoj moći kako bi se stvari popravile.

 

Ipak, kada shvati da ga za tu osobu više ništa ne vezuje, odlazi bez razmišljanja, jer izuzetno drži do sebe i ne dozvoljava da ga iko gazi. Ipak, krah braka doživljava kao veliki životni poraz i željeće da samuje duži vremenski period, a kad naredni put upozna osobu koja je vrijedna pažnje, na potpuno drugačiji način će vrednovati da li je materijal za brak.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3