DAME, BIRAJTE OVAKVE MOMKE: Muškarac rođen u ovom znaku je SAVRŠEN

DAME, BIRAJTE OVAKVE MOMKE: Muškarac rođen u ovom znaku je SAVRŠEN

2. veljače 2017. 0 By Admin

Princ na belom konju je stigao…

 

Samouveren, bučan, dominantan, detinjast, idealista, kreativan, zabavan, muzikalan, ponosan, uobražen, dostojanstven, ambiciozan ali često lenj, voli da dominira.

 

Optimista je, svemu lični pečat,voli da sam upravlja svojim životom i da samostalno donosi odluke. Ima velike ambicije, snažnog duha, vitalan energičan. Romantičan, je i plemenit, otmen, voli ekstravaganciju, da bude u centru pažnje,,da ima publiku pred kojom može da se pokazuejte u najboljem izdanju. Kozer, šarmer ne podnosi da ne budete neprimećen.

 

 

Kao stvoren da upravlja drugima da vlada, ne gubi lako samokontrolu, hrabar je, fizički jak, izdržljiv, superioran, bavi se pitanjima od opšteg interesa, državničkim poslovima, na odgovornom je položaju, ne beži od obaveza, smatra sebe kompetentnim za posao koji obavlja. Dobar organizator,u svemu je prvi, često izvrstan zabavljač, glumac, otmenog porekla.

 

Duhovit je i odan kao prijatelj. Lav u ljubavi drži do sebe i do svega što smatra svojim – do porodice, dece, roditelja, do svog doma. Vezuje se za partnera koji ima mnogo kvaliteta, od fizičke lepote do gracioznosti, otmenosti, obrazovanja.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3