DAME, BIRAJTE OVAKVE MOMKE: Muškarac rođen u ovom znaku je SAVRŠEN

DAME, BIRAJTE OVAKVE MOMKE: Muškarac rođen u ovom znaku je SAVRŠEN

2. veljače 2017. 0 By Admin

Nije mnogo strastven ali je sujetan,i ne podnosi rivale, pre je detinjasto romantičan, Lav zavodi direktnošću, toplinom, detinjastim otvorenim nastupom. Iskren je preko svake mere,traži u partneru maksimalnu privrženost.

 

 

napad lava

Foto: Profimedia

Vrline Lava

Muškarac Lav je vrlo ponosan i energičan muškarac. Ima snažno izraženu volju, inteligentan je i praktičan. Poseduje izuzetnu hrabrost u suočavanju sa teškoćama na svom životnom putu. Superioran je po svojoj prirodi, dominira okolinom. To je kod njega prirodno stanje. Iako je vrlo logičan i praktičan, ponekad zna biti i idealista.

 

 

U slučaju da se razočara u srušenom idealu zauzme odbramben stav i kreće dalje. Nesalomljiv je. U stanju je sve problematične situacije rešiti na zadovoljavajući način. Voli vladati, ali nije sklon potenjivaju drugih ljudi. Ima vrlo izražen osećaj za pravdu i vrlo je istinoljubiv. Vrlo je samouveren i svestan je svojih kvaliteta. Pun je ljubavi i privržen je suprug i otac.

 

 

U stanju je materijalno natprosečno osigurati svoju porodicu. Dobar je psiholog. Prilično je konzervativan. Častoljubiv je i ženi pruža moralnu i fizičku zaštitu. Obožava lepe i ekskluzivne stvari, pa mu je takav i dom i partner. Iskren je, spreman oprostiti, velikodušan. Neumoran je u traženju savršenstva. Romantičan je, zrači magnetizmom, ima veliku životnu snagu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3