Cvijet koji vas zove, krije vašu esenciju života – Nama je totalno pogodilo!

Cvijet koji vas zove, krije vašu esenciju života – Nama je totalno pogodilo!

3. veljače 2017. 0 By Admin

Cvijeće je od davnina bogatstvom svojih oblika, mirisa i boja privlačilo pažnju čovjeka. Svojom ljepotom je poticalo njegovu maštu i na razne mu načine upotpunjavalo život.

 

 

Cvijeće ima određeno značenje, određenu vrstu energije koja odgovara našoj osobnoj energiji. Boja cvijeća jednako je važna kao i odabir samog cvijeta jer u sebi nosi dublji simbolizam.

 

 

Na slici dolje izaberite sada cvijet koji vas najviše privlači. Ukoliko vaš najdraži cvijet nije na slici, odaberite onaj koji vam se najviše sviđa od ponuđenih opcija. Znamo da je teško izabrati samo jedan jer su svi cvjetovi na ovoj slici predivni, ali potrudite se…

 

 

Nakon što se odlučite, pogledajte svoje rezultate na drugoj stranici.

 

 

Komentirajte koji ste vi cvijet izabrali i je li vam pogodilo…

 

Cvijet broj jedan: Mak

1

Ako ste ljubitelj blistavog, malog maka, baš kao i ovaj cvijet, vaša osobnost blista. Vi ste treperavi, drugačiji, entuzijastični, a često i centar zabave.

Također ste kreativni, volite učiti nove stvari i imate talent za izražavanje svoje jedinstvene osobnosti.

Kao što je opojno sjeme jestivog maka, mnogi ljudi smatraju vašu osobnost magnetski privlačnom i teško vas zaboravljaju.

U stvari, mak se koristi kao simbol sjećanja i često su makovi prikazani na memorijalima poginulim vojnicima za vrijeme Prvog svjetskog rata.

Ipak, ne pokušavajte iskoristiti svoju prirodnu privlačnost protiv drugih ljudi, jer kao i smrtonosna droga opijum, koja se također proizvodi od ovog cvijeta, može ubiti duh.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10