TO JE TO! Ovih pet znakova pokazaće vam da ste konačno našli pravog muškarca

TO JE TO! Ovih pet znakova pokazaće vam da ste konačno našli pravog muškarca

3. veljače 2017. 0 By Admin

Da slučajno ne biste propustile svog gospodina Savršenog, mi smo odlučili da vam predstavimo vodič od 5 stavki koje mogu da vam potvrde da ste konačno upoznale super momka, piše sajt Cosmopolitan.

 

 

Kada vam neprestano postavlja pitanje, a ne samo odgovara na njih. Dečko koji obećava i kog vi stvarno interesujete, neće samo ćutati u vašem društvu, nego će vam stalno postavljati pitanja u želji da vas što bolje upozna. Konačan dokaz da je pred vama stvarno dečko s kojim vredi provoditi vreme je kada nakon drugog sastanka shvatite da vas je momak „stvarno“ slušao.

 

Kada je uvek tu za vas

Metaforički rečeno,  ovaj dečko za vas uvek ima otvorena vrata. Bilo da vam je potreban razgovor, ili odlazak na večeru, znaćete da je onaj pravi, kada shvatite da šta god da vam treba, on je tu. Bilo da vam je potrebna podrška ili partner za ludosti, on je osoba na koju možete da računate.

 

 

Ne sputava vas

On će biti tu kada padnete u depresiju zbog posla, ili kada vam neki projekat ne uspe. On će biti taj koji će vam dati vetar u leđa, pogurati vaše snove. Jer nema boljeg momka od onog koji će „prihvatiti“ vaše loše, samodestruktivne momente i opet stati uz vas.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2