PORUKE SA ONOG SVETA: 6 znakova da duhovi pokušavaju da komuniciraju sa vama

PORUKE SA ONOG SVETA: 6 znakova da duhovi pokušavaju da komuniciraju sa vama

9. veljače 2017. 0 By Admin

Kada osoba umre, odnosno duša napusti fizičko telo, mogu joj se dogoditi mnoge stvari. Preminula osoba pre ponovnog utelovljenja ima sposobnost da neko vreme (duže ili kraće – zavisno o karmi), boravi na Zemlji bez uzimanja fizičke forme (mnogi to zovu “duh”, po Vedama to se zove “suptilno telo”, odnosno neutelovljena duša sa svojim umom, inteligencijom i lažnim egom).

 

 

Ona to može učiniti iz mnogo razloga, ali osnovna ideja je da pokušava da shvati odnosno postigne nešto što treba razrešiti situaciju koja nije za života prirodno rešena, nešto što muči nju ili vas i što vama ili njoj ne da ići dalje, proslediti važnu poruku…
Pošto ne uzimaju fizički oblik, te duše mogu da komuniciraju samo nedirektnim sredstvima. Činjenica da čitate ovaj članak govori puno o vašoj spremnosti da ostanete otvoreni i slušate.

 

 

Ovde su neki od uobičajenih načina kojima “duhovi” (neutelovljene duše) pokušavaju da razgovaraju s nama. Ukoliko vam se događa nešto od toga, zaboravite na strah od nepoznatog i slušajte svoju intuiciju. Samo vaša intuicija može da vas učinkovito vodi.
Živopisni snovi ili vizije za vreme meditacije

 

 

Duhovi su najpoznatiji po tome što pokušavaju doći do nas kroz snove i meditaciju. Tada su naše misli mirne i mi smo otvoreniji. Oni će stvoriti scenario ili znakove koji će privući našu pažnju.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3