Test. Odgovori na ova pitanja i saznaj: U kojem pravcu ide tvoj ljubavni život?

Test. Odgovori na ova pitanja i saznaj: U kojem pravcu ide tvoj ljubavni život?

9. veljače 2017. 0 By Admin

Ovih 6 pitanja na prvi pogled nemaju baš mnogo veze sa vašim ljubavnim životom, ali rezultati će vam reći mnogo o tome.

 

Krenula/o si do kuće svog dečka/devojke. Postoje dva puta koji vode do kuće, jedan vodi pravo do tvog odredišta i mnogo je bliži, ali je veoma jednoličan i dosadan. Drugi je značajno duži i komplikovaniji, ali je veoma živopisan i pun interesantnih detalja. Kojim ćeš putem poći? Kraćim ili dužim?

Kraćim.
Dužim.

Na putu do kuće nailaziš na dva žbuna ruža. Jedan je obiluje crvenim ružama, a drugi krase bele ruže. Odlučiš da ubereš 20 ruža i odneseš svom dečku/devojci. Koliko ćeš ubrati belih, a koliko crvenih ruža? Bilo koja kombinacija je dozvoljena.

Jednak broj belih i crvenih.
Više belih.
Više crvenih.

Konačno stižeš do njegove/njene kuće. Vrata otvara njegov/njen član porodice. Hoćeš li im poručiti da pozovu tvog partnera da siđe ili ćeš otići po njega/nju?

Zamoliću da ga/je pozovu.
Otići ću po njega/nju.

Odlaziš do njegove/njene sobe, ali tamo nema nikoga. Rešiš da tamo ipak ostaviš ruže. Hoćeš li ih ostaviti na prozoru ili na krevetu?

Na prozoru.
Na krevetu.

Kasnije kada dođe vreme za spavanje, vi spavate u jednoj sobi, a vaš partner u drugoj. Ujutru kada se probudite i odete do njegove/njene sobe da li ga zateknete budnog/budnu ili kako još uvek spava?

Budan je.
Još spava.

Kasnije se vraćate kući, hoćete li izabrati kraći ili duži put?

Duži.
Kraći.

Rezultate pogledajte na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3