ŠTA STE SPREMNI URADITI ZA OSOBU KOJU VOLITE: LAV ĆE OKRENUTI SVET NAGLAVAČKE, OVAN ĆE URADITI SVE NE BIRAJUĆI SREDSTVA

ŠTA STE SPREMNI URADITI ZA OSOBU KOJU VOLITE: LAV ĆE OKRENUTI SVET NAGLAVAČKE, OVAN ĆE URADITI SVE NE BIRAJUĆI SREDSTVA

11. veljače 2017. 0 By Admin

Fino sam joj rekao. Da, lijepa si. Međutim, nisam se zaljubio u tebe zbog toga. Ljepota je svakako prolazna. Sviđaš mi se, jer si blesava i pomalo luda. Baš takva mi i treba. Odavde do smrti.
Pročitajte šta je svaki od horoskopskih znakova spreman da uradi za osobu do koje mu je stalo.

 
Ovan

Zbog osobe do koje vam je stalo spremni ste sve da uradite, ne birate sredstva kojima ćete to postići i ne interesuje vas šta ko misli. Ako ste muškarac, vaši napori obično urode plodom, jer ste uporni i duhoviti.

Ukoliko ste žena, ne libite se da, usred noći, pozvonite na vrata i voljenom se bacite oko vrata. Muškarac Ovan pratiće svoju partnerku na svakom koraku i vrebaće trenutak kada će je iznenaditi.

 
Bik

Nema toga šta ne biste učinili za svoga partnera, jer vi nikada ne odustajete. Buketi cveća, bombonjere, karte za omiljenu pozorišnu predstavu, romantični stihovi u SMS porukama samo su deo repertoara kojim će se muški Bik potruditi da impresionira partnerku.

 

Ako ste žena, vaša urođena ženstvenost i zavodničke sposobnosti su vaši glavni aduti kojima ćete voljenoj osobi pokazati koliko vam znači.

 

 

Blizanci

‘Hvatate u letu’ sve što može imati veze sa osobom do koje vam je stalo, pa joj pišete poruke, mejlove i šaljete pozive na romantične izlete udvoje, ili večeru u tek otvorenom restoranu.

 

 

Družite se i razgovarate sa njenom rodbinom, prijateljima i poslovnim saradnicima, samo da biste od njih doznali još neki podatak koji bi vam bio od koristi u vašim pokušajima da joj stavite do znanja koliko vam znači.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4