NJIHOVA LJUBAV NEMA BUDUĆNOST! 3 horoskopska PARA kojima NIJE SUĐENO – Bik-Vaga…

NJIHOVA LJUBAV NEMA BUDUĆNOST! 3 horoskopska PARA kojima NIJE SUĐENO – Bik-Vaga…

12. veljače 2017. 0 By Admin

LAV – VODENJAK

Borbeni Lav, egoistični ljubitelj svih ovozemaljskih blagodati čista je suprotnost nesebičnom Vodenjaku koji nerijetko zna odlutati u neke više sfere koje ne pripadaju svijetu u kome živi. Distanca koju on drži u odnosu na Lava još više učvršćuje njegovu namjeru da ga osvoji. Kada se to dogodi, Lav je taj koji je u stanju satima pričati dok Vodenjak sluša, jer pokušava shvatiti kako je njegovo srce moglo pripasti nekom tko je dijametralno suprotan od njega, Vodenjaka.

 

 

Lavu Vodenjakova pažnja izuzetno godi i vremenom oni, ma koliko različiti, izgrađuju vrlo jak timski odnos. Lav je uvjeren da je njihova ljubav sudbinska i da su zajedno jači od cijelog svijeta. Međutim, čak i onda kad mu se učini da nema mjesta za strepnju i kada je potpuno siguran u Vodenjakove osjećaje, Vodenjak ga naprečac ostavlja jer se plaši siline svojih emocija i ne želi da ga Lav zarobi. I ovaj scenarij se ponavlja u više navrata, a svaki put im se čini da je to posljednji i da su ipak jedno u drugom našli ono što su željeli.

 

Ipak, Lav pokušava dominirati nad Vodenjakom, postaje prilično opsesivan i ne dozvoljava mu da diše a što je jednom Vodenjaku bitnije od osobne slobode? Svaki put je Vodenjak taj koji odlazi i ma koliko puta mu se vrati, Vodenjak konačno rješava da ipak želi život bez Lava. Lav, potpuno skrhan, ne može se pomiriti s tom idejom i periodično pokušava Vodenjaku dokazati da je donio pogrešnu odluku. Time samo čini štetu samom sebi, jer što je uporniji, to je Vodenjaku napornije da ga sluša i često pokušava prekinuti svaki kontakt s Lavom.

 

 

Iako je od starta Vodenjak svjestan da su 2 različita svijeta, on na njega dugo gleda ne samo kao na ljubavnika već i najbližeg prijatelja. Međutim, kako vrijeme curi, tako se u Vodenjaku sve lijepe i nekada vrlo jake emocije gase te prema Lavu ne osjeća ništa više osim prezira, a Lav to nikako ne može shvatiti.

 

nastavak na sledecoj starnici…

Stranice: 1 2 3