VELIKI ŽENSKI HOROSKOP: Rakovima je cilj samo ljubav, a Škorpije su pravo iznenađenje

VELIKI ŽENSKI HOROSKOP: Rakovima je cilj samo ljubav, a Škorpije su pravo iznenađenje

14. veljače 2017. 0 By Admin

Žena – Strelac

Vaš karakter se ispoljava u dva pravca. Prvi Vas vodi ka mirnom životu u kome ćete naći sigurne i verne prijatelje, što će laskati Vašoj taštini. Druga strana Vašeg karaktera je sasvim drugačija. Vi ste smeli, nezavisni, želite da prekoračite ustaljene barijere, upuštate se u rizike da biste ostvarili neki ideal, neki Vaš plan, samo zato da biste pokazali ljudima koliko vredite.

 

Ambiciozni ste. Želite da se tako postavite u životu da sve bude podređeno Vašim planovima, čije će Vam ostvarenje doneti poštovanje drugih. Niste ravnodušni ni prema čemu što bi moglo da uveća Vaš ugled i prestiž. Imate istančano osećanje za sve životne vrednosti; ne zanemarujete ništa što bi na bilo koji način moglo da ide u Vašu korist. Mnogo držite do mirnog života, bez naglih promena. Ne volite nikakvu zbrku i anarhiju. Za Vas je život neprekidna borba.

 

Vaš temperament je naprasit, neobuzdan i on Vas uvek gura napred. Ta vitalnost, koju Vaša okolina teško može da shvati, mora uvek da se iskaže. Iako Vam se ponekad javlja želja da budete sami i nezavisni, Vi volite da budete u društvu, da privučete simpatije drugih. Vređaju Vas neprijateljski postupci. Mržnju ne možete da podnesete.

Vaša prirodna veselost i smisao za humor igraju ogromnu ulogu u odnosima prema ljudima. Vi ste otvoreni, lojalni, cenite tačnost i korektnost. Ako drugi nisu kao Vi, onda ste revoltirani, bunite se. Ne podnosite lako da Vam neko komanduje.

 

U ljubavi, prva želja Vam je da sretnete muškarca koji će Vam se diviti i koga ćete moći da predstavljate prijateljima bez imalo ustručavanja. Prezirete osrednje vrednosti i zato se u ljubavi ne zadovoljavate bilo kim. No, to ne znači da u jednom čoveku tražite savršenstvo, jer ste svesni da takav ne postoji. Potrebno je da poseduje takvu inteligenciju i takav šarm koji će dirniti u Vaše samoljublje. Za Vas ljubav znači divljenje i zato Vaš izabranik mora biti čovek jakog karaktera i dobro prekaljen. Čovek slabe volje, koji će popuštati Vašim kapricima, nikako Vas neće učiniti srećnom. Vaši odnosi će doživeti katastrofu. Ako u početku i budete podnosili takvog čoveka, jednog dana će ipak doći do eksplozije.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/14/astrologija-otkriva-sve-razloge-zbog-kojih-vase-srce-moze-biti-slomljeno-3/

 

Ne volite ljude koji stidljivo iskazuju svoja osećanja. Bojažljivi dokazi ljubavi nisu Vam potrebni. Čovek Vašeg života mora otvoreno da iskaže svoju ljubav i da je na svaki način dokaže. Ako se oduševljava za sve ono što Vi smatrate vrednim, njegov će ugled porasti u Vašim ocima i Vi ćete ga ceniti i voleti.

 

Da li ste ljubomorni? Ne mnogo. Pre svega stalo Vam je da ne budete ismejani. Ipak, prevaru nećete nikada oprostiti, jer je njome povređena Vaša sujeta i samouverenost. Osim toga ne volite skandale i ogovaranja. U odnosima sa partnerom ne sme ništa da ostane tajnovito i obavijeno velom neiskrenosti…

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12