Zovu je najopasnijom ženom Zodijaka: Jednom kada je upoznate, shvatit ćete koliko je vrijedna divljenja!

Zovu je najopasnijom ženom Zodijaka: Jednom kada je upoznate, shvatit ćete koliko je vrijedna divljenja!

16. veljače 2017. 0 By Admin

Za nju kažu da je prava “opasna žena”. Neki je se boje, jer vjeruju da je njena žaoka prilično bolna. Neki kažu, gdje ona stane – tu trave ne raste. Ipak, stvarnost je sasvim drugačija. Jednom kada je upoznate, shvatit ćete koliko je ona zapravo žena vrijedna divljenja.

 

 

Ona je – Škorpion!

Oličenje odanosti

Ovo je, zapravo, jedna od ključnih osobina žene rođene u znaku Škorpiona. Ništa joj ne može pomjeriti tlo pod nogama. Bilo da se radi o prijateljima ili čovjeku kojeg voli, ona savršeno dobro zna u kojoj točki leži lojalnost i zbog čega je toliko bitna. Ona je jedna od onih osoba kojoj slijepo možete vjerovati. To je zbog toga što ona nije netko tko vjeruje u davanje lažnih obećanja. Lojalna je do srži!

 

http://www.nasidani.com/2017/02/14/da-li-ste-medu-njima-pet-horoskopskih-znakova-pred-kojima-svi-padaju-na-kolena/

 

Neovisnost

Ženi rođenoj u ovom znaku nije stalno potreban netko tko će “paziti” na nju i čuvati joj leđa. Čak iako se čini malenom i tihom poput miša, ona ima snagu i hrabrost lavice. Upravo zbog ovih karakteristika ona je sposobna da se brine o sebi. Ona voli svoju slobodu, ali i mrzi kada joj se govori što da radi. Ona radi stvari za koje ona misli da su ispravne umjesto da slijepo sluša druge.

 

nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4