Ludačka ljubav koju nijedna oluja neće slomiti: Tri astro para koji pobeđuju sve prepreke!

Ludačka ljubav koju nijedna oluja neće slomiti: Tri astro para koji pobeđuju sve prepreke!

16. veljače 2017. 0 By Admin

Turbulentne veze, nabijene emocijama, ali i čestim svađama, najčešće se završavaju pričom o pravim ljudima u pogrešno vreme. Međutim, postoje i srećnici čiji odnos prolazi kroz razna iskušenja, nailazi na prepreke, čak i do rastanka dođe ali su oni dokaz da prava ljubav zaista pobeđuje sve jer im je “hepi end” suđen.

 

 

 

Ludački se vole, još se luđe ne podnose u određenim fazama, zaklinju se sebi kako svom (bivšem) paru neće oprostiti ovo ili ono ali nevidljive niti koje ih povezuju nikada ne puknu u potpunosti. Mogu oni i jedno bez drugoga, ali zajedno su nepobedivi i mogu da se bore protiv celog sveta. Otkrijte koje su to ljubavne kombinacije u Zodijaku koji i pored brojnih komplikacija uvek ostanu zajedno.

 

 

 

DEVICA – VODOLIJA

U ovoj kombinaciji Vodolija je ta koja prva zapadne za oko Devici. Ona smišlja taktiku kako da joj privuče pažnju, jer kod pedantnih Devica sve je u planiranju i proračunima. Od svih oružja kojim raspolaže najbolje će upaliti Devičina duhovitost, jer Vodolija uvek pada na bogatstvo duše a ne avione i kamione koji joj se nude.

http://www.nasidani.com/2017/02/15/ljubav-preko-poruka-lavovi-retko-pisu-a-ribe-obozavaju-dopisivanje-3/

 

Ovaj astro spoj je prilično neobičan, jer su prilično različiti po svojim pogledima na svet, ali hemija koja postoji između njih je toliko jaka pa kao da sve to briše. Njima nije potrebno previše vremena da bi se zaljubili jedno u drugo do koske, ali najčešći kamen spoticanja je u tome što je Vodolija gotovo ludački neustrašiva dok je Devica ta koja procenjuje kakav bi rizik ako bi poslušala Vodoliju.

 

 

S druge strane, Devica ima tendenciju da popuje jer smatra da je popila svu pamet ovog sveta i svojim pasivno- agresivnim nastupom ubeđuje Vodoliju kako je ona isključivo u pravu.

Na sledecoj stranici pročitajte kako izgledaju njihovi rastanci svađe i pomirenja

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6