Živci tanki kao konac: Ovaj znak prozivaju da je bez srca, ali evo što se tu zaista krije!

Živci tanki kao konac: Ovaj znak prozivaju da je bez srca, ali evo što se tu zaista krije!

19. veljače 2017. 0 By Admin

Savršenstvo ih inspirira i pokreće. Dobar partner ih treba pokušati opustiti i odagnati ozbiljnost i opreznost koja im je konstantno na umu

 

 

Prepustiti nešto slučaju, za ovaj znak je nepoznanica. Sve mora biti isplanirano, postavljeno na svoje mjesto, samo tako funkcioniraju. Točni su i proračunati. Sve sračunaju, podjele i rastave na sitne dijelove kako bi bez greške to odradili.

 

Fitilj im je jako kratak. Užasavaju se ljudske gluposti, bezobzirnosti, netočnosti, suprostavljanju… Njihovi živci su pretanki, a reakcije jako burne, velika su zlopamtila, iskopat će u nekom razgovoru detalje koje bi svatko zaboravio, ali ovaj znak – nikada i nikako.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/19/jedna-od-najbitnijih-stvari-koja-nam-odreduje-sudbinu-je-ova/

 

U pitanju je – Djevica.

Za osobe rođene u znaku Djevice ljubav je misterija kojoj se željno očekuju predati. U ljubavi su na rubu svjesnog razmišljanja, ne žele znati ništa više od onog što vide i vjeruju u ono što vide. A stvari koje ne vide, za njih možda uopće i ne postoje.

 

 

U potpunosti su posvećeni svojoj vezi i partneru, ali u ljubavi vide i njenu praktičnu stranu. Pošto su konstantno zaokupljeni razmišljanjem i planovima, ne umiju se opustiti u potpunosti. Često je njihova najveća ljubav njihov posao, njihova kuća i mjesto gdje mogu stvoriti savršenu atmosferu.

 

 

Savršenstvo ih inspirira i pokreće. Dobar partner ih treba pokušati opustiti i odagnati ozbiljnost i opreznost koja im je konstantno na umu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4