PROVERITE DA LI VAM JE SUDBINA NAMENILA SREĆU: Ljubavni horoskop u narednih 9 GODINA

PROVERITE DA LI VAM JE SUDBINA NAMENILA SREĆU: Ljubavni horoskop u narednih 9 GODINA

22. veljače 2017. 0 By Admin

Ovde su generalne odrednice za sledećih 9 godina. Dati su periodi povoljnih tranzita za ljubav, te opšti opis vašeg mogućeg partnera (partnerke), odnosno kakav tip osobe privlači koji znak

 

 

Ovde su naznačeni povoljni periodi za ljubav za svaki znak. To ne znači da nema i više dobrih perioda, osim ovih. Svakako da ih ima, i to gotovo svake godine (obično u kraćim razdobljima), ali za njihovo preciznije otkrivanje potrebno je proučiti svaku pojedinačnu natalnu kartu.

 

 

 

Da biste ipak imali neki orijentir, istražili smo sporije tranzite koji pogoduju kvalitetnom ljubavnom životu. Verovatno osim što znate svoj znak, znate i svoj podznak. Ono što budete čitali podjednako važi i za znak i za podznak.

 

 

 

Na primer, ako ste rođeni u znaku Ovna, a u podznaku ste Blizanac, čitaćete prognozu za oba znaka (za Ovna i za Blizanca), pa povezujte sve, a svakako da je povoljno vreme sve navedeno (u tom slučaju sva četiri perioda).

 

 

Oni pak koji imaju isti znak i podznak (to su uvek jutarnja rođenja), čitaće samo prognozu, odnosno period samo za taj svoj jedan znak. Ovde su generalne odrednice za sledećih 9 godina. Dati su periodi povoljnih tranzita za ljubav, te opšti opis vašeg mogućeg partnera (partnerke), odnosno kakav tip osobe privlači koji znak.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/22/mozda-nisi-obavesten-ali-ti-se-uskoro-zenis-muskarci-sa-ovih-20-imena-ce-stati-pred-maticara-do-kraja-2017-godine/

 

 

Ovan

1. Povoljno razdoblje za ljubav je od 10.9.2016. do 11.10.2017.
2. Vaša najdraža osoba biće miroljubiva, fina, šarmantna i spremna da prihvati sve vaše akcije i vratolomije.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4