SREĆNICI ZODIJAKA: Evo koji znak je ROĐEN DA GUBI, a ko treba odmah da kupi TIKET ZA LOTO

SREĆNICI ZODIJAKA: Evo koji znak je ROĐEN DA GUBI, a ko treba odmah da kupi TIKET ZA LOTO

22. veljače 2017. 0 By Admin

Ovan

Intuitivni, brzi i okretni Ovnovi već na samu reč igra osete uzbuđenje. Za njih je čitav život svojevrsna igra u kojoj treba biti najbolji, najbrži i po mogućnosti slavan. Vole automobilske i konjske trke zbog brzine, adrenalina i rizika.

 

 

Često ne razmišljaju o posledicama i zato im se može desiti da odigraju s prevelikim ulogom i doslovce prokockaju kuću. Ovnovi, držite se prijatelja Jarca i Device kako biste odoleli onome što vas najviše privlači – opasnosti i riziku.

 

 

Bik

Bikovi su poznati po svojoj upornosti, strpljivosti i izdržljivosti. Retko im se zalomi nepromišljen potez, pa igre na sreću u kojima treba reagovati brzo i u trenutku ih ne zanimaju. Postoji tip igara na sreću gde se i oni osećaju kao kod kuće.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/22/mislite-da-vas-vole-a-iza-leda-vam-nabijaju-rogove-ovi-znakovi-vam-nikad-nece-biti-verni/

 

 

Svakako, radi se o kartanju. Pravi Bik vrlo dobro zna da je vreme na njegovoj strani i da će svoju sreću iskusiti kad drugi posustanu. I još nešto – uvek će se kartati za novac.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6