Obrve određuju tvoj karakter: Da li si uzbudljiva, staložena, puna samopouzdanja ili živčana osoba…

Obrve određuju tvoj karakter: Da li si uzbudljiva, staložena, puna samopouzdanja ili živčana osoba…

23. veljače 2017. 0 By Admin

Obrve određuju tvoj karakter: One su veoma bitan detalj na licu i zato je važno da uvek budu uredne i pravilno oblikovane. Već nekoliko sezona unazad na modnoj sceni dominira trend debljih obrva.

 

http://www.nasidani.com/2017/02/22/zene-u-ova-3-znaka-su-opasnije-od-oruzja-gledace-vas-kao-boga-ali-ako-ih-povredite/

 

Ali, njihovu dužinu i debljinu treba uvek birati prema obliku lica kako biste dobili prirodan izgled. Međutim, kako bi ispratile modne trendove pojedine poznate dame toliko preteruju u isticanju ovog dela lica da izgledaju potpuno izveštačeno. U želji da ih naglase i učine lepšim one ih maksimalno podebljaju i produže.

 

 

Pre nego što se odlučite za bilo koju korekciju obrva uvek je dobro da se posavetujete sa stručnjakom. Jedan od aktuelnih načina njihovog isticanja je i trajna šminka. Nešto više o trendovima u oblikovanju obrva govoriVanda Vujović,medicinski pigmentist i šminker iz salona “Gala-kozmetika”.

 

 

– Modni trendovi se menjaju i daju diktate koje ne bi trebalo slepo pratiti. Tako, često možemo videti obrve koje ne odgovaraju obliku lica, a koje se zbog trenutnih modnih diktata uporno ističu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5