Škorpiju smatraju vatrenom zavodnicom, ali je SAMO OVAJ ZNAK san svih muškaraca!

Škorpiju smatraju vatrenom zavodnicom, ali je SAMO OVAJ ZNAK san svih muškaraca!

27. veljače 2017. 0 By Admin

Muškarci prosto lude za njima

 

Alfa  žena, ambiciozna, disciplinovana, organizovana, strpljiva, odgovorna, praktična, odlučna, neustrašiva, fokusirana na cilj i srećna tek kad do njega dođe – sve je to žena Jarac.

 

 

Kao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može. Zbog svoje nepokolebljive ambicioznosti i poriva da stalno ide napred često sve ostale ostavi iza sebe, a skrenuti je s puta koji je zacrtala nije lako.

 

 

 

Neverovatno jaka, žena Jarac može prebroditi sve životne nedaće, a kakav je god problem zadesio uspeće ostati sabrana i mirna i odmah će krenuti tražiti rešenje, navodi blic.rs. Može se činiti hladna i rezervisana, ali ispod te površine krije se žena s odličnim smislom za humor koja čezne za sigurnošću.

 

 

Deo svojih ambicija spremna je žrtvovati samo zbog jednog – porodice. Kad nije njen dan, može biti previše tvrdoglava, neraspoložena, sramežljiva i pesimistična.

 

U prirodi joj nije da se zaljubi na prvi pogled niti da gubi vreme na besmisleni flert za koji zna da ne vodi nikud. Ljubav je za nju ozbiljna stvar i ako joj se neko sviđa neće pustiti sudbini da odradi svoje već će uvek svesna svojih sposobnosti, uzeće stvari u vlastite ruke i pobrinuti se da dobije muškarca kojeg želi.