Ova 2 horoskopska para NJEGUJU vječnu ljubav!

Ova 2 horoskopska para NJEGUJU vječnu ljubav!

28. veljače 2017. 0 By Admin

Kada se vaše oči sretnu i kada zavirite jedno drugom u dušu, shvaćate da je vaš susret izazvala čarolija ljubavi! Evo koja dva horoskopska para čeka duga ljubav, puna strasti i romantike

 

 

Postoji li savršena ljubav, postoji li savršeni sklad? Horoskop kaže “DA”, piše Lovesensa.

Obostrana privlačnost ponekad je dovoljna da zaiskri iskra ljubavi, ali uz sve čarolije ljubavne kemije, to nije dovoljno da veza bude uspješna i trajna.

Kako par rješava probleme, koja ih pitanja zanimaju, kakav je životni stil oba partnera i kakvi su njihovi stavovi prema preljubi i povjerenju? Sva ta pitanja utječu na sklad u ljubavi!

 

 

Djevica i Vodenjak

Kompatibilnost između Djevice i Vodenjaka zapisana je u zvijezdama! Najviše se to može objasniti njihovim razumijevanjem u glavnim životnim pitanjima.

 

 

Vodenjak lako podliježe neodoljivoj privlačnosti Djevice, pronicljivom umu, vještim prstima, urednom životu i okruženju … A i Djevica uvijek zna kako se Vodenjaku svidjeti, jer i nju magnetski privlači sanjalačka priroda ovog vodenog znaka.

 

 

Da, ovdje je na djelu ona stara magija suprotnih polova na magnetnoj igli. I Vodenjak i Djevica uživaju u intelektualnim diskusijama, spremni su se zainteresirati za nove ideje i koncepte.

 

 

Kad god naiđu teška vremena, ovaj par je spreman naći rješenje. Naravno, ako Vodenjak počne dijeliti lekcije, kako ponekad umije, Djevica će se itekako narogušiti. Ali da li će ih ovakve sitnice rastaviti? Što vi mislite?

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2