Njima svaki raskid predstavlja kraj života: 2 znaka koja najteže podnose ljubavni bol

Njima svaki raskid predstavlja kraj života: 2 znaka koja najteže podnose ljubavni bol

28. veljače 2017. 0 By Admin

Ribe su najsenzibilniji astro znak pa teško doživljavaju raskid i gubitak partnera. Vrlo emotivne i zbog nesrećne ljubavi mogu da histetrišu ili posegnu za alkoholom

 

Ribe se toliko vežu za partnera da čak i na njegovo neverstvo mogu ostati slepe. Ne želi uvideti istinu i činjenično stanje, a ako je ta istina bolno servirana od voljene osobe, histerisaće, plakaće i padati u depresije, ali neće ostaviti partnera čak i ako zna da je nevoljena. Za pripadnike ovoga znaka može se reći da su oličenje vernosti i odanosti te bi, da mogu, rado bili s jednim partnerom ceo život.

 

U ljubavi su uporni, romantični i sanjarski nastrojeni, a iz odnosa će otići tek nakon što nakupljene frustracije više ne budu mogle držati u sebi. Ribe su vrlo emotivne i zbog nesrećne ljubavi ili neuzvraćenih osećanja mogu da histetrišu ili da posegnu za alkoholom.

 

 

Partnera će uveravati da je s njihovim odnosom sve u redu i da može biti još bolje, ali rastanak neće nikad prihvatiti, naročito ako s partnerom ima i decu. Ako Riba ostavlja partnera, to će učiniti samo ako jako zaljubila u nekog drugog.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2