3 znaka obdarena nevjerojatnom intuicijom: Jedan secira kao laser!

3 znaka obdarena nevjerojatnom intuicijom: Jedan secira kao laser!

23. ožujka 2017. 0 By Admin

Svima se događa da ponekad imaju jak predosjećaj za nešto. Ali ova 3 horoskopska znaka imaju najjaču intuiciju…

 

 

Za izraženu intuiciju je potrebno nekoliko pokazatelja u horoskopu. Uglavnom je to veza između Ascedenta, dvanaestog polja, Plutona i Neptuna. Ono što je također važno jest radi li osoba na tome da prati taj unutarnji osjećaj i shvati ga na pravi način. Događa se svima da osjete nešto, ali možda ne pridaju značaj ili predosjećaj povežu s nečim što njima odgovara, što svakako umanjuje sposobnosti koje imaju.

 

 

Intuicija je nešto što nam pomaže da donesemo pravu odluku, ali uzalud svako upozorenje ako sama osoba nije dostigla zadovoljavajuću razinu zrelosti na duhovnom planu.

 

 

Astrološkom analizom, utvrđeno je da najjaču intuiciju imaju Škorpioni i Ribe, a može se reći da tu spada i Strijelac, samo što se na različite načine manifestira njihova intuicija.

 

 

Ribe mogu sanjati neke stvari koje se kasnije obistine ili im ukažu na važan događaj i one nekako najlakše prepoznaju “znakove”.

 

 

Dosta ljudi koji su rođeni u ovom znaku su veliki duhovnjaci. Kod njih je taj unutarnji mir izuzetno važan i ako ga ne nađu, često se odaju porocima i tako bježe od stvarnosti.

 

Ipak, ako se ozbiljno posvete sebi, mogu dostići prosvjetljenje.

Njihov moto je “ja osjećam” i uglavnom se rukovode time što su predosjetili, što je zapravo intuicija.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2