Ako mislite da su Bikovi ljubomorni, čekajte da upoznate Blizanca, Lava…

Ako mislite da su Bikovi ljubomorni, čekajte da upoznate Blizanca, Lava…

23. ožujka 2017. 0 By Admin

Kako se ko nosi sa ljubomorom i kontroliše svoja osećanja, a kome ona zadaje velike probleme može da nam otkrije horoskop.

 

Ovan
Ovnu je poverenje ne samo u ljubavi nego u bilo kakvom međuljudskom odnosu veoma važan. Poverenje mu je uvek na prvom mestu. Ovnovi preziru laž i licemerje te upravo zbog toga mogu postati vrlo ljubomorni. Nepoverenje i osećaj nesigurnosti dodatno će pojačati ova osećanja pa je za Ovnove bitno da se suoče sa partnerom i otvoreno mu kažu šta im smeta nego da beže od problema.

 

 

 

Bik
Ovaj zemljani znak žudi za porodičnom idilom, srećom i mirom u vezi i uopšte zdravim i harmoničnim odnosima. Upravo zbog toga, ako osete i najmanju sumnju u partnerovu vernost, u njima se budi pre istražiteljski duh nego ljubomora u klasičnom smislu. Svim sredstvima će pokušati da saznaju o čemu se tačno radi, pa zbog toga mogu da naprave prilično neprijatne ljubomorne scene, ali jedino ako za to imaju dobar razlog.

 

 

Blizanci
Osobe rođene u ovom znaku po prirodi nisu ljubomorne, ali ponekad same sebi stvore osećaj ljubomore za koji najčešće nemaju opravdan razlog. Znatiželjni i željni akcije puste mašti na volju i onda se stvari otrgnu kontroli pa počnu da traže dokaze o prevari, što ih izjeda i ponekad čini nesrećnim.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4