VAŠE IME OTKRIVA HOĆETE LI BITI BOGATI. Kada i na koji način ćete doći do novca.

VAŠE IME OTKRIVA HOĆETE LI BITI BOGATI. Kada i na koji način ćete doći do novca.

27. ožujka 2017. 0 By Admin

Odgovor se krije u numerološkoj matrici imena svake osobe, odnosno u broju koji se zove broj novca, posla i bogatstva.

Nekim ljudima novac ne predstavlja veliku brigu, čak i ako se ne trude mnogo, novac se za njih jednostavno lijepi. Dok postoje osobe koje čitavog života rade naporno, a slabo zarađuju i uvijek ostaju na istom položaju, kad je novac bio u pitanju. Ako ste se zapitali zašto je to tako, odgovor se krije u numerološkoj matrici imena svake osobe, odnosno u broju koji se zove broj novca, posla i bogatstva.

Prvo napišite svoje ime i prezime, pa u tablici ispod pronađite broj koji odgovara svakom slovu. Nakon toga je potrebno sabrati brojeve imena i prezimena odvojeno, a onda saberete i ta dva broja. Vrlo je važno da ih sabirate dok ne dobijete jednocifreni broj.

Tablica:

  • 1 2 3 4 5 6 7 8 9
  • a b c č ć d dž đ e
  • f g h i j k l lj m
  • n nj o p r s š t u
  • v z ž

primjer:

Marija

9 + 1 + 5 + 4 + 5 + 1 = 25

2 + 5 = 7

Broj 1.

Broj jedan teži ka tome da uvijek bude prvi. Te osobe se trude da savršeno obavljaju svoje poslove, jer oni znaju da im od toga zavisi njihovo samopoštovanje. Nikad se ne oslanjaju na druge osobe i ne računaju na tuđu pomoć. Dobro je poznato da poslodavci jako cijene ljude poput “Jedinica”. “Jedinice” po pravilu dobro zarađuju, ali nikad ne postaju milioneri. Njih više zanima rad, nego sticanje kapitala.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4