SAD JE SVE JASNO! Muškarci više vole starije žene i imaju dobre razloge za to!

SAD JE SVE JASNO! Muškarci više vole starije žene i imaju dobre razloge za to!

31. ožujka 2017. 0 By Admin

Stvarno dobre ribe, s godinama postaju opako dobre, a ako je to slučaj, klinke mogu samo s poštovanjem da se sklone s puta…

 

Na spisku poželjnih ženskih karakteristika, mladost se kotira prilično visoko. Asocira na lepotu, svežinu, tek probuđenu seksualnost i tako to… Ali kao i u svemu, i tu ima začkoljica: stvarno dobre ribe, s godinama postaju opako dobre, a ako je to slučaj, klinke mogu samo s poštovanjem da se sklone s puta. Evo zašto.

 

Zrele žene…

… ne daju pet para za to šta drugi ljudi misle o njima. Nije im potrebna potvrda od okoline da bi znale koliko vrede. Zadovoljne su sobom i to ih čini privlačnim.

… znaju šta rade u krevetu. Godine, pa koja decenija iskustva čine oralni seks sa upaljenim svetlima jednom od najprirodnijih stvari na svetu. A samopouzdanje je seksi.

 

… imaju snažan libido. Seksualna želja kod žena razvija se uporedo sa veštinom. Dakle, kasne tridesete su savršen trenutak.

… znaju da su sitne nesavršenosti ono što ih čini seksepilnim. Simetrija je dosadna. Ali, da biste došli do te spoznaje, godinice moraju da prođu… Većina žena ima celulit, ali “ne nose” ga najbolje one koje ga imaju najmanje, nego one koje uopšte nije briga koliko ga imaju.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2