NAJTAČNIJI I NAJKOMPLETNIJI LJUBAVNI HOROSKOP! Kako da pronađete srodnu dušu!?

NAJTAČNIJI I NAJKOMPLETNIJI LJUBAVNI HOROSKOP! Kako da pronađete srodnu dušu!?

31. ožujka 2017. 0 By Admin

Tražite onog pravog? Zvezde vam mogu pomoći u tome. Saznajte kako da zavedete, gde možete da ga sretnete i sa kojim znakom se najbolje slažete…

 

Naša kompatibilnost sa ljudima zavisi od zvezda pod kojima smo rođeni. Zvezde i horoskopska kompatibilnost mogu da budu smernice kako lakše da dođete do harmonične veze. Zato vam donosimo savete koji mogu da vam pomognu da lakše izaberete ljubav svog života ili da razumete svog sadašnjeg partnera.

 

Napomena: Vaša kompatibilnost s ostalim znakovima Zodijaka zavisi i od podznaka i rasporeda ostalih planeta u trenutku rođenja.

 

 

Ovan

Kako da ga zavedete: Ovnovi su dragi, velikodušni i pažljivi i kod njih ćete laskanjem daleko dogurati. Osim toga, oni su saosećajni i lojalni, saslušaće vaše probleme i pokušaće da vam pomognu da ih rešite, zato morate da pronađete nešto u čemu vam je potrebna njegova pomoć. Ponekad zna da kritikuje, da naprečac zaključi i da radi stvari bez razmišljanja o posledicama, pa ćete morati da mu pomognete da se izvuče iz nevolje diplomatskim pristupom. On će to znati da ceni. Pomalo je ljubomoran, pa nemojte da ga izazivate preterano se družeći s drugim pripadnicima suprotnog pola. Voli da ima kontrolu, pa mu je prepustite (barem prividno).

 

 

Šta ne smete da radite: Nikad nemojte da ga kritikujete pred drugima! Ne solite mu pamet kako nešto treba da se uradi, osim ako ne zatraži vašu pomoć. Ne budite posesivni ili ne kontrolišite ga (jer on mora da ima kontrolu), radije ga pridobijte laskanjem. Takođe, ne igrajte igrice s njim, kod Ovnova to ne prolazi. Budite prirodni. Dopustite mu da misli da on vuče konce u vašoj vezi, a on će zauzvrat da vam ispune sve vaše želje.

 

 

Slaže se sa: Lavom, Strelcem, Bikom, Vodolijom

Ne slaže sa: Jarcem, Škorpijom, Rakom

Neutralno: Ovan, Vaga, Devica, Blizanci, Ribe

 

 

Bik

Kako ga zavedete: Bikovi su materijalističke osobe senzualne naravi. Privući ćete njegovu pažnju oblačeći se u modernu, elegantnu odeću, kao i finim parfemom. Voli da poklanja cveće i druge sitnice, zato sa zahvalnošću prihvatite sve njegove poklončiće. Voli ženstvene i otmene žene, pa zaboravite glasno i svađalačko ponašanje i pretvorite se u damu. On je romantičar i tradicionalista i tako želi da se ponaša i prema vama. Dajte mu razloge za to. Iako voli ženstvenije žene, ne želi da budete bespomoćni cvetić kome treba konstantna pažnja. Pripazite da mu ne postanete emocionalni “teg”.

 

 

Šta ne smete da radite: Iako je velikodušan i pokloniće vam šta god poželite, nemojte da iskorišćavate njegovu dobrotu, jer kad vas otkrije vašu pravu narav, raskinuće s vama bez razmišljanja. Isto tako, ne pričajte mu o svojim bivšim vezama i ne pravite ga namerno ljubomornim. To Bikovi ne podnose. Nemojte ni pokušavati da ga zasenite u javnosti na druženjima, za vreme izlazaka… Kad se odluči za nešto, nema te sile koja će da ga odgovori, pa nemojte ni da pokušavate. Sve što ćete postići je svađa. Zapamtite, voli da se oseća kao zaštitnik, pa mu to dopustite.

 

 

Najbolje se slaže sa: Rakom, Lavom, Devicom, Jarcem

Ne slaže se sa: Ovnom, Blizancima, Vodolijom

Neutralno: Bik, Škorpija, Strelac, Vaga, Ribe

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6