Zena Lav: Evo zasto ova predivna dama zasluzuje titulu kraljice Zodijaka!

Zena Lav: Evo zasto ova predivna dama zasluzuje titulu kraljice Zodijaka!

31. ožujka 2017. 0 By Admin

Nezavisna i snažne individualnosti, Lavica želi partnera sa kojim deli te iste osobine

 

Velikodušna, teatralna, privlačna, odvažna, strastvena, tvrdoglava, uporna, ljubazna, odana, poštena, razigrana, temperamentna, ponosna, puna života, rođeni vođa – to je žena rođena u znaku Lava!

 

Lako ćete u gomili primetiti Lavicu – ona se najglasnije smeje, ima najlepši osmeh, a njena samouverenost se vidi na kilometar.

 

Ovim horoskopskim znakom vlada Sunce, središte svemira, i u skladu sa tim, Lavica obožava da bude u centru pažnje, što joj i lako uspeva. Vrele je naravi i kada je potrebno, izvući će svoje kandže i braniti se, a kada je ljuta najbolje će je smiriti komplimenti i poklončići.

 

Pustolovnog je i snažnog duha i voli da pobeđuje, a zahvaljujući svojoj inteligenciji, dosetljivosti i kreativnosti, njen život ispunjen je mnogim pobedama.

 

 

Seks i veze

Lavici ne treba neko ko će se brinuti o njoj, već muškarac dovoljno sigurnan u sebe da joj dozvoli da se uz njega pokaže u svojoj punoj snazi. U vezi voli puno zabave i dinamike, a ne podnosi rutinu i neprestano smišlja načine kako da nešto promeni i učini dramatičnijim.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3