ČIK REŠITE TEST, AKO SE USUĐUJETE: Vaše ime otkriva da li ćete imati NOVCA!

ČIK REŠITE TEST, AKO SE USUĐUJETE: Vaše ime otkriva da li ćete imati NOVCA!

4. travnja 2017. 0 By Admin

Možda se obradujete, a možda i razočarate.

 

Novac dođe i prođe, ali je pitanje da li će se i koliko uopšte zadržati kod neke osobe. Smatra se da se numerologijom može mnogo toga otkriti, pa i to da li vam je “šupalj džep” ili ćete uvek imati “punu kesu”.

 

Stisnite zube i rešite ovaj test, saznajte šta vas čeka.

 

Kako računati:
Prvo napišite svoje ime i prezime, pa u tabeli ispod pronađite broj koji odgovara svakom slovu. Nakon toga je potrebno da saberete brojeve imena i prezimena odvojeno, a onda saberete i ta dva broja. Veoma je važno da ih sabirate dok ne dobijete jednocifren broj.

  1. A, F, N, V
  2. B, G, Nj, Z
  3. C, H, O, Ž
  4. Č, I, P
  5. Ć, J, R
  6. D, K, S
  7. Dž, L, Š
  8. Đ, Lj, T
  9. E, M, U

JEDAN

Broj jedan teži ka tome da uvek bude prvi. Te osobe se trude da savršeno obavljaju svoj posao jer oni znaju da im od toga zavisi njihovo samopoštovanje. Nikad se ne oslanjaju na druge osobe i ne računaju na tuđu pomoć. Njih više zanima rad nego sticanje kapitala.

 

 

DVA

Uvek imaju uza se partnere koji im pomažu oko toga kako da dođu do novca. Njih partner obično izdržava, zapošljava ili im obezbeđuje uslove kako bi uspeli da realizuju svoje poslovne potencijale. Potencijal “dvojki” najviše dolazi do izražaja kada rade u grupi ili timu.

 

TRI

Ove osobe možda i najviše vole novac, ali do njega dolaze veoma teško. Međutim, ako uspeju da sopstveni biznis povežu sa potrebom da se zabavljaju, onda ni ovim osobama neće manjkati novca. Glavna karakteristika je njihova kreativnost i spremnost za rad.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3