Ovaj znak je misteriozan i tajnovit: Nikada necete saznati sve njegove tajne, a da bi ga zaveli potrebno je mnogo vremena i truda!

Ovaj znak je misteriozan i tajnovit: Nikada necete saznati sve njegove tajne, a da bi ga zaveli potrebno je mnogo vremena i truda!

4. travnja 2017. 0 By Admin

Kako bismo pobliže otkrili horoskop na zabavan, ženski i ‘modno osvješteno’ upoznat ćemo svakog od znakova na jedan malo drugačiji način. Kakve smo prijateljice, kako kupujemo i kave parfeme volimo – donosimo ćemo vam svaki mjesec, a u listopadu otkrivamo kakve su žene Škorpioni

“Žena Škorpion je direktna, briljantno prepredena i prodorna, neustrašiva i tvrdoglava i uspjet će prijeći preko svake prepreke u životu i suočiti se s problemima te uzdignuti glave nastaviti dalje

Općenito o ženi Škorpionu
Žena Škorpion je najseksi i najtanstveniji od dvanaest znakova zodijaka. Egzotična je i magnetski privlačna, duboka poput mora i, ovisno o njenom raspoloženju, mirna ili burna poput mora. Krasi je izvanredna intuicija te je jako privlače ezoterična, okultna ili duhovna iskustva koja nude neku vrstu dubokog uvida.

Nikada je se ne smije shvatiti olako. Ona je direktna, briljantno prepredena i prodorna, neustrašiva i tvrdoglava, i uspjet će prijeći preko svake prepreke u životu i suočiti se s problemima te uzdignuti glave nastaviti dalje.

Voli jasne početke i jasne završetke. Samouvjerene, snalažljive i snažne, Škorpionke su odlučne da uspiju. Ne bježe od napornog rada i spremne su žrtvovati mnogo kako bi došle do svog cilja.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4