Ovnovi kipe od besa, Bikovi se kontrolišu, Škorpije su SPREMNE NA SVE, a ljubomora ovog znaka može vas uništiti!

Ovnovi kipe od besa, Bikovi se kontrolišu, Škorpije su SPREMNE NA SVE, a ljubomora ovog znaka može vas uništiti!

4. travnja 2017. 0 By Admin

OVAN

Koliko god da Ovan deluje kao dominantan, jak i siguran u sebe, on tom slikom pokušava da prikrije svoju veliku nesigurnost. Kada mu date osnova za ljubomorisanje (ili ga on umisli sam), on će vam izvesti čitavu predstavu i pokazati čitav spektar emocija, mada neće biti najprijatnije gledati ga u tom izdanju. Najsmešnije je što on zaista uživa u toj svojoj teatralnosti.

 

BIK

Tvrdoglavi rogonja ne voli mnogo da pokazuje drugima kako se oseća. Bikovi su prilično racionalni tako da nisu preterano ljubomorni. Ako nanjuši nešto sumnjivo, pratiće svoje instinkte i istraživaće sam. Ukoliko se ispostavi da je njegova sumnja tačna, on neće praviti velike scene zato što je prevaren već će u tišini da stavi tačku na tu priču, jer želi da bar malo sačuva svoje dostojanstvo.

 

BLIZANCI

Njima je jasno koliki je izazov biti veran ali od partnera očekuju nepodeljenu ljubav, pažnju i nežnost. Oni nemaju problem sa tim da voljenoj osobi saopšte koliko ih ljubomora razdire, ali to najčešće čine u nadi da će ih partner iznova razuveravati kako nema potrebe da sumnjaju u njega. Blizanci vrlo dobro umeju da drže svoje emocije pod kontrolom ali neka vas tu i tamo ne iznenadi poneki ljubomorni ispad iz čista mira.

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4