HOROSKOP OTKRIVA KAKVI MUŠKARCI SU FATALNI PO VAS: Vagu osvajaju uporni, Vodoliju neustrašivi a Devica pada na kraljeve drame

HOROSKOP OTKRIVA KAKVI MUŠKARCI SU FATALNI PO VAS: Vagu osvajaju uporni, Vodoliju neustrašivi a Devica pada na kraljeve drame

6. travnja 2017. 0 By Admin

Poslušajte zvezde i saznajte kako izgleda vaš idealan tip sa kojim ćete živeti zauvek srećno.

Da li stalno padate na jedne te iste tipove iako ste sebi rekli da to više nikada nećete učiniti? To ne mora uvek da bude loša stvar, pogotovo ako vam zvezde pomažu da pronađete savršenu osobu za vas. Na kraju krajeva, vrlo retko uspevamo da uvek do sreće dođemo iz prve.

Ovan

Vi ste veoma atraktivni i stalo vam je do ljudi. Uglavnom izlazite sa zgodnim i dobrim muškarcima. Međutim, problem leži u činjenici da oni žele više vašeg vremena i energije nego što možete da ponudite.

 

Bik

Veoma ste tvrdoglavi i ne popuštate kada su u pitanju vaši stavovi. Koncept kompromisa vam je nepoznat i uvek gledate da date maksimum sebe. Ipak, na kraju vašu pažnju uvek skrene strastven i uporan muškarac. Divno vam je neko vreme, ali šta će se desiti kada jednom ukrstite rogove bez šanse da jedno od vas pristane na kompromis?

Blizanci

Bez problema možete da nešto dosadno pretvorite u fantastičan događaj pomoću vaše harizme i avanturističkog duha. Voliš tipove koji su ti slični – harizmatični i uvek spremni za avanturu. Ako voli da rizikuje i šefuje, to je to. Međutim, takođe je potrebno da bude fascinantan i duhovit kao i vi ili je veza osuđena na propast.

nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4