Izaberite vodenu površinu koja vam se najviše dopada i tako bolje upoznajte svoje želje, nade i tajne i otkrijte da li vas očekuje svetla budućnost! Pogađa do srži!

Izaberite vodenu površinu koja vam se najviše dopada i tako bolje upoznajte svoje želje, nade i tajne i otkrijte da li vas očekuje svetla budućnost! Pogađa do srži!

6. travnja 2017. 0 By Admin

Voda otkriva tajne vaše ličnosti: izaberite vodenu površinu koja vas najviše privlači i upoznajte sebe

Voda krije naše najdublje tajne i osećanja: izaberite vodenu površinu koja vas najviše privlači

 

Izbor vodene površine otkriva vašu ličnost: miran okean je za emotivce, dok je vodopad za maštovite avanturiste

Jedino pravilo ovog testa je da se opustite i pred svakom slikom udubite u prizor koji vidite.

 

 

Nema tačnih i pogrešnih odgovora, vaša podsvest će vam reći u kom se prizoru najlagodnije osećate, a intuicija će odabrati atmosferu i dinamiku koja je odraz onog što Univerzum zna o vašoj neposrednoj budućnosti.

 

Izaberite onu sliku vode odnosno vodene površine koja u vama budi prijatnost i dobru energiju.

 

 

Jezerce

Privučenost malim jezercetom otkriva ličnost koja voli mir, spokojna je i često introvertna. Pronalazite radost u malim stvarima u životu; ono što neki mogu smatrati beznačajnim – bubamara koja puzi, šarena ruža, prekrasan izlazak sunca – vi smatrate izvanrednim i lepim.

 

 

Ne volite užurbanost ni ružno ponašanje i stoga se klonite dramatičnih scena i haosa. Cenite tišinu, udobnost i mir.

Imate nežan duh koji privlači ljude i zračite iskrenošću i istinom što vaši prijatelju veoma cene. Možda niste najglasniji, ali ste strastveni, jaki i puni emocija.

 

 

Odabir malog jezera – simbola doma, spokoja i tradicije – označava da će se vaša porodica ili dom uskoro proširiti. To može doći u obliku rođenja, usvajanja ili širenja imovine/nekretnine i može doći na dve noge ili četiri. Bez obzira na oblik, vaš život obogatit će novi život i uzbuđenje.

 

Ledene vode

Odabir vode ledenog glečera otkriva hrabru, moćnu i ponekad tajanstvenu ličnost. Vi ste jaki i očaravajući što vas čini rođenim vođom. Bez obzira što se događa, uvek zapažate sitne detalje koje drugi previde. Imate jake instinkte i izvrsno procenjujete karakter drugih, stoga ljudi cene vaše mišljenje i intuiciju te im uvek veruju.

 

 

Budući da uživate u učenju novih stvari i novim iskustvima, uvek ste u centru pažnje na zabavama, putovanjima i druženjima. Sa vama se računa na dobro smejanje i osmeh. Cenite vernost, iskrenost i integritet, a ako date obećanje uvek ga se držite.

 

 

Odabir ledenih voda – simbola stabilnosti, dubine i avanture – otkriva da ćete se uskoro naći pred izazovom u pozitivnom smislu koji nosi sa sobom nagradu. Možete oklevati uplesti se u ovu potragu, ali imajte vere u svoje sposobnosti. Naučićete nešto neverovatno o sebi.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3