Ovaj horoskopski znak ce tesko priznati da vas voli, ali ako vam je to rekao onda je to od srca i mozete biti sigurni da je to ljubav za ceo zivot!

Ovaj horoskopski znak ce tesko priznati da vas voli, ali ako vam je to rekao onda je to od srca i mozete biti sigurni da je to ljubav za ceo zivot!

8. travnja 2017. 0 By Admin

BIK

Ako očekujete čuvene riječi od jednog Bika – možete se načekati! Namučićete se dok ih ne čujete od njega. Ali kada ih jednom izgovori, nikada neće povući svoju riječ i to će biti vrhunac vaše priče. Izgovoriće ih od srca, iskreno. To je potvrda da dobre stvari vrijedi čekati.

 

BLIZANCI

Rekao vam je da vas voli? Tražite to i napismeno, za svaki slučaj. I nemojte se čuditi, ako ga podsjetite na njegove riječi u nekoj skorijoj budućnosti, a on vam kaže sljedeće: “Ja to rekao? Kada? “. Zbog toga ne bi bilo loše da u svojoj glavi “pohraniti” mjesto, vrijeme i što je točno rekao prije i poslije svoje izjave ljubavi.

 

 

Ako mu iznesete i te detalje, možda će se i sjetiti svojih riječi, za koje se tako vješto pobrinuo da ih “zaboravi”. Zapamtite sljedeće: Blizanci su zgodan tip ljudi is njima vam nikad neće biti dosadno, jer je život pun iznenađenja. Ali nisu sva uvijek ugodna.

 

 

RAK

Ako vam jedan Rak rekao da vas voli, znajte da to i misli. Čak i da još uvijek to ne misli, počeće uskoro. Dakle, može se dogoditi da vam to kaže malo prerano, ali ako osjeća da je na pravom putu, zašto čekati? Ovo ne znači da treba da sumnjate u njega. Opustite se i uživajte, jer je Rak tip osobe koja ne bježi od veze.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6