Ovaj horoskopski znak ce tesko priznati da vas voli, ali ako vam je to rekao onda je to od srca i mozete biti sigurni da je to ljubav za ceo zivot!

Ovaj horoskopski znak ce tesko priznati da vas voli, ali ako vam je to rekao onda je to od srca i mozete biti sigurni da je to ljubav za ceo zivot!

8. travnja 2017. 0 By Admin

VODENJAK

Vodenjak spada u kategoriju ljudi kojima morate “klještima izvlačiti” izjave ljubavi. U najboljem slučaju, ako mu postavite pitanje da li vas voli, njegov odgovor će biti u stilu: “Paaa … naravno”. Svakako pod ovakvim okolnostima, ovo smatrajte diplomatskim odgovorom, što nikako neće ukazivati ​​na stabilnost vaše veze. Vodenjak je pobornik slobode.

 

 

Dopada mu se osjećaj da svakog časa može izvući (čak iako u dubini duše želi zauvijek ostati u vezi). Jednostavno, to je nešto što ne govori nikome … pa zašto bi vama?

 

 

RIBE

Kada u vezi nema ljubavnih i slatkih razgovora između dvoje ljudi, ovaj znak Zodijaka se osjeća kao – riba bez vode! Ona tu ne može preživjeti. Prvom prilikom, koja joj se ukaže, reći će vam da vas voli. Ona želi da to kaže, ali i čuti, iznova i iznova. I neće joj dosaditi.

 

 

Prilikom prvog razmijenili ove riječi, bit će vam drago i simpatično, ali vremenom, nakon toliko ponavljanja, počet polako da “gubite živce”. S druge strane, Ribe su nepredvidljiv znak. Može se dogoditi da jednog jutra ustane i da vam prosto kaže da vas više ne voli – “odljubila” se. Zato se nemojte držati slijepo svega, piše “Prva“.

Stranice: 1 2 3 4 5 6