Saznajte kako vaš horoskopski znak preživljava raskid

Saznajte kako vaš horoskopski znak preživljava raskid

8. travnja 2017. 0 By Admin

Pogledajte kako koji horoskopski znak preživljava raskid, kao i savete kako da se u tim trenucima ponašate i pomognete svojim prijateljima da zaleče ljubavne rane.

 

OVAN

Iako ste već duže vreme nezadovoljni u vezi i svesni da je za vas najbolje da tu vezu prekinete, ipak vam je ponos malčice povređen. Ljuti ste i besni na sebe i na ceo svet. Vičite i besnite do mile volje i pokušajte da se na taj način ispraznite, ali još bolje bi vam pomogla pojačana fizička aktivnost, trčanje do iznemoglosti ili pak nabavite džak i bokserske rukavice pa udarajte, udarajte dok ne padnete od umora. Kod vas je to burno, ali na svu sreću brzo prolazi.

 

Savet prijateljima Ovna: Ne ljutite se na vaše drage Ovnove, progutajte njihove ispade, jer će na sreću sve brzo proći i opet će biti oni stari, prepuni energije i entuzijazma.

 

 

 

BIK

Bikovi su fiksni znak i pomalo su inertni, pa stoga nisu baš presrećni kada im se u životu dešavaju veće promene. Ako je u pitanju prekid duže veze to će im zaista teško pasti, čak iako u toj vezi nisu bili zadovoljni. Oni su u stanju da dosta trpe, misleći kako će se vremenom nešto promeniti na bolje. Kada naviknu na nekog teško im je da se odviknu, iako su svesni da to nije bilo dobro za njih. Raskid veze doživljavaju veoma bolno, pomalo su izgubljeni, jer im se potpuno menja način života. Skloni su da se zapuste i povuku u sebe, a utehu često pronalaze u hrani, naročito u slatkišima.

 

 

Savet prijateljima Bika: Budite puni ljubavi i pažnje prema vašim Bikovima, dok ih depresija ne prođe. Pokrenite ih i aktivirajte, jer će oni to teško uraditi sami. U početku će možda odbijati, ali vi budite uporni.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6