Proveri da li te voli: Način na koji vodi ljubav će ti reći sve

Proveri da li te voli: Način na koji vodi ljubav će ti reći sve

9. travnja 2017. 0 By Admin

Možda niste znali, ali način na koji muškarac vodi ljubav zavisi od njegovih osećanja prema vama. To znači da na osnovu njegovog seksualnog ponašanja u krevetu i truda koji ulaže u vruće igrice sa vama, možete da provalite koliko je zapravo zagrejan za vas.

 

A ukoliko još uvek niste sigurni do koje mere se zatreskao, i da li je uopšte, postoje znakovi koji jasno ukazuju da je bez ikakve sumnje zaljubljen do ušiju u vas.

 

Ljubi vas češće i duže

Poljupci su muškarcima vrlo intiman čin. Stoga je to jedan od prvih znakova koji pokazuje da on intenzivno razmišlja o dugoročnoj vezi i da vas vidi pored sebe u budućnosti. Ljubi li vas češće i duže nego pre, želi da vam da do znanja da mu se jako sviđate te da mu je stalo do vas.

Posvećen je seksu

Muškarac koji samo želi da uživa u seksu, a ne i u vezi, neće se previše truditi oko predigre i vremena koje je obično potrebno ženi da se stvarno uzbudi. Međutim, kada mu je stalo, potrudiće se do najsitnijih detalja da budete zadovoljni seksom i da osetite koliko mu je to važno.

 

Želi da vam udovolji

Još jedan znak zaljubljenosti je kada vas ispituje šta volite u seksu i sluša šta govorite. Muškarci koji su u vezi samo za zabavu nemaju potrebu detaljno da razgovaraju s partnerkom o njenim tajnim željama niti da se maze nakon seksa, a kamoli razgovaraju.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2