Zašto jednog Strelca baš ništa ne može da slomi?

Zašto jednog Strelca baš ništa ne može da slomi?

11. travnja 2017. 0 By Admin

Žena rođena u ovom znaku je prava vatra. Ona nikad ne zna šta tačno hoće, ali uvek vrlo dobro zna šta neće. Nestalne je prirode, avanturističkog duha, uvek nasmejana, jake harizme koja se širi prostorom gde god da se pojavi. Ima glasan i zarazan smeh i gotovo dečiji pogled.

 

 

Kada se naljuti, a ume brzo da se naljuti, tada grmi i seva. Zanimaju je muškarci koji je neće gušiti i koji će je podržavati u svim njenim ludostima i glupostima.

 

 

Ako u vezi ili braku nema ideala o kojem su maštale, ruše sve i odlaze u novu avanturu. Ove žene se udaju najmanje dva puta i nemaju predrasude. Celog života maštaju o princu na belom konju, slično kao žene u znaku Riba, samo što za razliku od njih one i uspeju da ostvare svoj ideal jer imaju jaču veru.

 

 

 

Privlači ih sve što ima veze sa pravdom, religijom, školstvom, duhovnošću, drugim svetovima i civilizacijama.Vole da se oblače po poslednjoj modi, isto koliko vole i da putuju. Maštovite su i veoma kreativne. Pošto neguju ono duhovno u sebi celog života, dugo ostaju mlade.

 

 

Dešava se da pošteni i pravedni strelac pođ životnom stranputicom. Tada se okreće razvratu, nemoralu, poroku i pretvara se u svoju suprotnost.

 

novodoba.org

Stranice: 1 2 3