Horoskop i ljubomora: Ovnovima je potrebno apsolutno poverenje, Vodolije ne znaju šta je ljubomora

Horoskop i ljubomora: Ovnovima je potrebno apsolutno poverenje, Vodolije ne znaju šta je ljubomora

12. travnja 2017. 0 By Admin

U svakom od nas je skriveno zeleno čudovište zvano ljubomora. To je emocija koju oseća osoba koja primeti da druga osoba daje nešto trećoj osobi što ona želi (obično pažnja, ljubav ili naklonost).

 

Ovan

Potrebno mu je apsolutno poverenje. Ovnovi ne podnose laži, prikrivanje namera i licemerje. Kad je ljubomoran, Ovan peni, a najčešće za to ima dobre razloge. Ali ponekad može da postane žrtva nepodnošljive ljubomore i zbog nepoverenja i osećaja nesigurnosti. U takvim situacijama je najbolje otvoreno razgovarati sa partnerom i ne bežati od problema. Jedino na taj način ćete moći uspešno da rešite problem, bez obzira da li je on realan ili plod mašte.

 

 

Bik

On čezne za srećnim svetom, za sređenom porodicom i redom. Naiđe li i na najmanji tračak sumnje, on postaje nepoverljiv, pa istražuje, a pri tom ponekad partneru priređuje ljubomorne scene. Ipak, to još uvek ne mora da znači kraj, ma koliko da je teško Biku da veruje nekome ko je samo i nameravao da ga prevari. Inače, kamo sreće kad bi sam bio veran u meri u kojoj to zahteva od partnera.

 

 

Blizanci

Rođeni u ovom znaku nisu skloni scenama ljubomore, iako ih ponekad prave bez razloga. Blizanci su svesni da su sami skloni izletima u ljubavi, pa pretpostavljaju kako drugi nisu ništa manje neverni. Upravo ta sumnja ih ponekad navodi da tragaju za dokazima nevere i strašno su nesrećni kad ih pronađu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4