LAVOVI, ROĐENE VOĐE I NAJPLEMENITIJI OD SVIH ZNAKOVA ZODIJAKA

LAVOVI, ROĐENE VOĐE I NAJPLEMENITIJI OD SVIH ZNAKOVA ZODIJAKA

12. travnja 2017. 0 By Admin

Djevojkama je najviše potrebna pažnja. To je ono što najmanje traže, a najviše im znači.

Sede dva druga u jednom poznatom kafiću, piju pivo, razgovaraju i očijukaju s devojkama. Prvi drug zadivljeno, skoro bez daha, sluša i posmatra svog prijatelja, koji sija u centru pažnje, prepričavajući događaje u kojima je, naravno, on bio glavni akter.

 

 

Gestikulacija, govor, intonacija… sve je savršeno, kao da je u pitanju predstava. Pošto je dobio dovoljno pažnje, zadovoljan, još više počinje da glumata, začinjavajući priču bezazlenim lažima, da još više zablista u ulozi glavnog glumca, filma koji prepričava.

 

 

Kada ga je sagovornik prekinuo ne bi li ispričao svoju dogodovštinu, ovaj je pozvao konobara, insistirajući da on plati račun i u stilu holivudske zvezde napustio lokal. To je kralj grada, čovek rođen u znaku Lava.

 

 

Predstava života, večita gluma, maštarije koje neprestano kolaju u njihovim umovima, umišljanje i prejaka želja za dokazivanjem. Glavni glumac u sopstvenoj drami, čovek sa Suncem u Lavu.

 

 

Lavovi su ljudi koji veruju da je svet nastao ne bi li se oni rodili, gde su svi u njihovoj službi, gde se sve vrti oko njih, gde su oni centar svačije pažnje, uvek predmet interesovanja, pa čak i skandal majstori.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4