LAVOVI, ROĐENE VOĐE I NAJPLEMENITIJI OD SVIH ZNAKOVA ZODIJAKA

LAVOVI, ROĐENE VOĐE I NAJPLEMENITIJI OD SVIH ZNAKOVA ZODIJAKA

12. travnja 2017. 0 By Admin

Položaj Sunca u ovom znaku, daje pretoplo srce, pa kada vole, zaista vole najjače od svih znakova.

Muškarac u ovom znaku je pravi šarmer. Kada se zaljubi, ne prihvata odbijanje i u stanju je da zadivi svoju izabranicu kao u filmovima. Zvaće je svaki čas, čak i kada ona to ne želi, jer smatra da ona zaslužuje da bude počastvovana njegovim prisustvom.

Poklanja najskuplje poklone – zlato, dijamante, brendirane stvari… ništa ispod toga, ma kakvog finansijskog statusa bio.

 

 

Kada osvoji svoju ljubav, otkriva se i druga strana medalje. Budući da su u stanju da vole snažno i da se vežu jako brzo, postaju nesnosno posesivni. Ako samo na momenat izgubi pažnju, počinje da proganja, ljut i besan, u novoj ulozi tiranina. Sreća pa ta uloga ne traje dugo, jer ga brzo prođe.

 

 

Ako nađe osobu koja će da mu popušta, ona pored Lava postaje kraljica koju postavlja na pijedestal i svu svoju svetlost reflektuje na nju, baš kao što Sunce reflektuje svoju svetlost na Mesec.
Znak koji je veran porodici, ženi i deci. Često se dešava da svi oko njega budu srećni, osim njega samog.

Žena rođena u ovom znaku je holivudska dama, sa stilom i prejakom energijom. Uvek je doterana, sa ponekim šljaštećim detaljem i obavezno savršenom frizurom (grivom), koja je njihov zaštitni znak.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4