NEUSTRAŠIVE I ROMATIČNE DUŠE: Samo onaj ko  ih u svom životu ima zna koliko je njihova ljubav iskrena i jaka, a duša čista!

NEUSTRAŠIVE I ROMATIČNE DUŠE: Samo onaj ko ih u svom životu ima zna koliko je njihova ljubav iskrena i jaka, a duša čista!

13. travnja 2017. 0 By Admin

8. Oni su uspešni, uvek zadaju sebi male ciljeve koje ih vode ka velikom životnom ostvarenju. Uvek spremni da se suoče sa problemom, pa čak iako nema rešenja nastaviće da ga traže dok ne smisle način da iz svake teškoće izađu kao pobednici. Njihova nestrpljiva priroda im zadaje teškoće, ali kada kontrolišu ambicije uspeh je zagarantovan.

 

 

9. Komunikativnost je ključna osobina aprilaca, pa su baš zbog toga najbolji prijatelji. Uvek će vas pažljivo saslušati i diskutovati o vašem problemu, ali ne zaboravite da je njihov savet uvek zlata vredan.

 

10. Rođeni u aprilu su rođeni bez straha. Oni se ne plaše brzine, visine i borbe, pa se često muškarci rođeni ovog meseca bave opasnim sportovima ili rade kao vojnici. Ipak i deca aprila nisu i emotivno neustrašiva, jer se njihova nežna duša plaši povređenih osećanja i gubitka voljenijih.

lovesensa.rs

Stranice: 1 2 3