Kako se nosite s neželjenim situacijama: Rak je snalažljivo zlopamtilo, Vodolija pristrasni kritičar

Kako se nosite s neželjenim situacijama: Rak je snalažljivo zlopamtilo, Vodolija pristrasni kritičar

14. travnja 2017. 0 By Admin

Svaki horoskopski znak ima svoj vlastiti način nošenja s nevoljama.

U prvom horoskopu pročitajte zašto su neki znakovi oprezni i staloženi, dok drugi srljaju ravno u plamen.

U drugom horoskopu na stranici 2, saznat ćete kakvi su znakovi kao prijatelji.

 

Razlikuju se po otvorenosti i odanosti, te načinu kako postupaju s neprijateljima – kao osvetoljubiva zlopamtila ili opušteni praštaoci.

 

KAKVI SU U NEVOLJI

Ovan

Uvijek prvo gleda kako će izvući svoju glavu, a ostali neka se snađu kako znaju i umiju. Srlja, jer je neustrašiv, pa ako ga netko napadne, fizički će se obračunati – na licu mjesta. Poslije se kaje, ukoliko je pretjerao, ali mora se barem posvađati.

 

 

Ako se sam uvalio u nevolju, ne podnosi poraz i na sve će se načine non-stop pokušavati «vratiti u sedlo». Ako zbog drugih upadne u nevolju, svađa se i raspravlja, te se suprotstavlja šefu ili «glavnom krivcu», ma koliko on bio moćan ili jak.

 

 

Bik

Zna namirisati opasnost, ne ulijeće u nevolje lako i uvijek pravi odstupnicu, da bi se izvukao ako «kola krenu nizbrdo». Ne zalijeće se, pogotovo ne u poslu, jer voli osjetiti drugu stranu, da bi znao kako da se postavi.

 

 

Ako je u poslovnoj nevolji, diskretno vuče konce iz pozadine preko nekog utjecajnog, na položaju, tko će se zauzeti za njega ili pobjegne na bolovanje, a kad ima ljubavne probleme, često jede «na živčanoj bazi».

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6