HOROSKOP: Kog si dana rođena, takvo breme nosiš! Najpoznatiji astrolog na svetu sve lepo objasnio!

HOROSKOP: Kog si dana rođena, takvo breme nosiš! Najpoznatiji astrolog na svetu sve lepo objasnio!

14. travnja 2017. 0 By Admin

Svaki dan u mesecu ima svoje karakteristike koje utiču na formiranje ličnosti – izbor profesije, ponašanje u društvu, na potajne želje i ambicije, na život udvoje piše Lepota&Zdravlje

Ukratko, one određuju sudbinu svakom čoveku. Proverite na sopstvenom primeru koliko je to tačno, prema tumačenju jednog od najpoznatijih astrologa svih vremena, Đordana Bruna, koji je ovo otkrio još u 15. veku!

 

Ako ste rođeni…

1. u mesecu – Vi ste vođa, imate snažnu volju i volite da idete svojim putem. Teško vas je pridobiti, ali isto tako kada vam je neko prirastao za srce, spremni ste da to i pokažete. Imate više različitih intelektualnih sklonosti, kreativni ste i veoma dobar organizator. Čuvajte se ljubomore i dominacije nad drugima.

 

2. u mesecu – Volite muziku, ritam, ples, imate osećaja za harmoniju i volite sve lepe i prefinjene stvari u životu, pa je bavljenje umetnošću pravi poziv za vas. Skloni ste da potcenjujete svoje mogućnosti što može da bude veliki hendikep u životu. Vodite računa o svom okruženju jer vas ono može oraspoložiti, ali i uvući u depresiju kojoj ste poprilično skloni.

 

 

3. u mesecu – Vi ste među najdarovitijim osobama. Imate razvijenu maštu i bili biste dobar novinar ili pisac. Osim toga, precizni ste. Socijalni život i vaši prijatelji najvažnija su vam stvar na svetu. Svi, pa čak i površni znanci u vama odmah prepoznaju prijatelja i osobu na koju mogu da računaju.

 

4. u mesecu – Vi ste čvrsti, nepokolebljivi, a ponekad i tvrdoglavi i nepopustljivi. Veliki ste radnik, sistematični, lojalni, savesni i nikad ne odustajete, tako da može da se kaže da je za vas idealan svet biznisa. Govorite istinu i onda kada ne bi trebalo, zbog toga neretko stičete neprijatelje. Vaša emotivna priroda gotovo uvek je pod kontrolom.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6