Dnevni horoskop za 16. april 2017. godine: Pred Ovnom romantičan dan, Bik ima poziv od Škorpije, Jarac neobjektivan

Dnevni horoskop za 16. april 2017. godine: Pred Ovnom romantičan dan, Bik ima poziv od Škorpije, Jarac neobjektivan

15. travnja 2017. 0 By Admin

Ovaj dan je, dragi prijatelji, kao stvoren za romantiku i lepe momente. Danas vam se pruža mnogo prilika, a vi birajte u kojoj ćete uživati.

 

Najpre ostavite obaveze za poslednji trenutak, ostavite poslove neka čekaju, a vi ruku pod ruku sa onim ko vam srce ispunjava, sa onim na čiji pomen zadrhtite, jer Mesec u Strelcu nosi jedno lepo iskustvo, pa ga iskoristite i zaplešite prvi prolećni ples, uživajući u ljubavnom zanosu. Neka sve čeka. Budite danas sebi na prvom mestu!
Uživajte!

 

ovan

POSAO
Trudite se da se istaknete na poslu, ali što se više angažujete to vas više ogovraju. Mnogi nisu svesni kroz šta sve prolazite i sa kakvim ste ličnim dilemama suočeni već samo vide razlog zbog čega bi vam zavideli.
LJUBAV
Za slobodne ovo je dan kao stvoren za flert, a za one koji su u vezi predstoji romantično veče. Šta reći nego – Zvezde su vam danas naklonjene.
ZDRAVLJE
Potrebno je više fizičke aktivnosti.

 

 

bik
POSAO
Spremate se za neki veliki posao koji bi trebalo da vam donse na duži rok veliku satisfkaciju. Pokušavate da se snađete u nekoj novoj situaciji koja bi mogla da bude vremenom sve povoljnija po vas.
LJUBAV
Mogući poziv od osobe rođene u znaku Škorpije. Prihvatite ga, jer je moguće da je upravo ta osoba sudbinski vezana za vas.
ZDRAVLJE
Vodite računa o grlu.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6